Even voorstellen

Ik ben Olga Schraven, hobbyfotograaf en woonachtig in Vianen. Sinds jonge leeftijd al ben ik gefascineerd door fotografie.

De wereld door de lens is verwonderlijk. Dat en soms het onverwachte effect, maakt mij elke keer weer zo blij. Ik geniet heel veel van fotograferen en het is een belangrijk onderdeel van mijn leven geworden. De liefde voor de natuur wil ik graag vast leggen, proberen net dat kleine, soms grootse, mooie moment vast te leggen. Ondertussen genietend van het buiten zijn en mijn hoofd leeg maken, de perfecte combinatie!

Met de overstap van analoge naar digitale fotografie is mijn fotograferen langzaam veranderd in het steeds doelbewuster zoeken van mooie beelden. Dit door mij te ontwikkelen in werkwijze en apparatuur. Cursussen en vooral zelf experimenteren hebben mij geholpen om verder te komen. En wat mij betreft blijf ik mij verder ontwikkelen, want je raakt hierin nooit uitgeleerd.

Inmiddels heb ik al zoveel fotobeelden, dat ik die graag wil delen. Ze zijn te mooi om ze verstopt op mijn computer te laten. Mijn foto’s kunnen nu gekocht worden in combinatie met een canvas, print en andere mogelijkheden voor aan de muur.
Ik laat jullie graag meegenieten!

Mijn producten