Verzending & retour

Verzendbeleid

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 15.00 worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verwerken. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen. De verzending kan
5 werkdagen duren voor wandproducten en 3 werkdagen voor plaids en ansichtkaarten. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten voor de wandproducten bedragen altijd €5,95 incl. track & trace. De verzendkosten voor de ansichtkaarten bedragen altijd €4,25 incl. track & trace. De verzendkosten voor de plaids bedragen €6,95 per plaid. Incl. track & trace.

Levering verloopt voornamelijk via pakketbezorging van PostNL. Voor grote pakketten gebruiken wij UPS en DPD. Over het algemeen zal uw pakket binnen 5 werkdagen bezorgd worden.

Retourbeleid

Items gekocht bij Thuis Natuur kunnen in de meeste gevallen worden geretourneerd. Wanneer je een product wilt retourneren moet deze wel in dezelfde staat zijn als bij ontvangst, zonder enige beschadigingen. Je mag producten uit de verpakking halen. Wanneer je er voor kiest producten te retourneren, kun je ons op de hoogte stellen door vooraf het retourformulier in te vullen binnen 14 dagen na ontvangst. Houd er rekening mee dat je producten terug moet sturen binnen 14 dagen nadat je ons geïnformeerd hebt.

Verwerking van jouw retour

Nadat wij je retourverzending hebben ontvangen, gaan we aan de slag met de beoordeling van de geretourneerde artikelen en de verwerking van jouw terugbetaling. Het geld wordt gerestitueerd volgens de originele betaalmethode die je tijdens de aankoop hebt gebruikt, tenzij anders gewenst. Het bedrag wordt binnen 5 werkdagen teruggestort. De verzendkosten voor de retourzending zijn voor je eigen rekening.

Artikelen die niet geretourneerd kunnen worden

Producten die op maat zijn gemaakt in overleg met Thuis Natuur kunnen niet geretourneerd worden. Denk aan eigen voorgestelde maten, kleuren en bewerkingen.

Retourneringen graag verzenden naar het volgende adres:

Thuis Natuur
Franciscushof 160
4133BK Vianen
Nederland